SONBAHAR STİL TÜYOLARI

SONBAHAR STİL TÜYOLARI

Birçok insanın fiziği açısından beğenmediği noktalar mevcuttur. Örneğin kimi insan kısa, kimi insan uzun oluşundan, kimi insan kilolu, kimi zayıf olduğundan şikayet eder. Ancak önemli olan size neyin yakıştığıdır, bunların bulunması neticesinde bulunduğunuz döneme uygun kıyafetlerinizi kendi fiziğinize uyarlayarak güzel görünüm elde edebilirsiniz.

Doğallığın eskisinden daha çok önemseniyor olduğu günümüzde doğanın bir parçası olarak görünmek son derece önemli ve belki de trend ya da moda olarak görebileceğimiz bir konuma gelmiş durumda. Dolayısıyla sonbaharda dökülen yapraklardan ya da akşamüstü hafif hafif veda eden güneşten renk paleti olarak ilham alabilir, kıyafet seçimlerinizi gerçekleştirirken bu doğa detaylarından faydalanabilirsiniz.

 

Beli İnce Gösteren Kum Saati Görünümü

Kadınlar genellikle ince bele önem verir, kum saati olarak adlandırılan görünüm tarzına ulaşmak adına çaba gösterirler. Kum saati görünümüne ulaşmak için en doğru zaman sonbahar olarak görülebilir.

Yüksek bel jean parçaların omuz detayları biraz daha kaba görünen sweatlerle desteklenmesi bu amaca uygun bir biçimde giyinmeniz anlamını taşıyabilir. Ya da İspanyol paça bir pantolon omuz detayı yine kaba görünen bir sweat ile birlikte kullanıldığında kum saati görünümünü kazanmak adına bir illüzyon gerçekleştirilmiş olacaktır.

 

 

Sonbahar Havasına Dikkat

Bazı günleri “yazdan kalma” olarak görülüyor olsa da sonbahar özellikle akşamları, zaman zaman soğuk esintilere sebep olabilmektedir. Dolayısıyla giyim tercihlerinde üşümemek odaklı hareket etmek ve ceket ya da hırka seçimine önem vermek son derece önemlidir.

Sonbahar mevsiminde kahverengi ya da kiremit rengi, hatta zaman zaman sarıya çalan ceketler, deri ya da spor tarzlarda sık sık tercih edilmekte ve şık bir görünüm elde etmek adına vazgeçilmezler arasında yer almaktadır. Sonbahar havasında üşümek istemeyen kullanıcılar son derece etkileyici bir görünüme sahip olan Birelin ceket modelleri arasından tercihlerde bulunarak sonbahara hazır hale gelebilirler.

 

 

Sonbaharda Tonsürton Seçimler

Sonbaharda güzel bir kıyafet kombinasyonu oluşturmak isteyenlerin en çok başvurduğu yöntemlerden birisi tonsürton seçimlerdir. Baştan aşağı bütün stilin tek bir rengin tonlarında toplandığı tonsürton giyim anlayışı, kendi içerisinde birtakım görünüm hilelerine sahiptir.

Sonbaharın renkleri ile bezenmiş tonsürton kıyafet kombinasyonunda, tercih ettiğiniz koyu rengi daha şişman bulduğunuz bölgenizde, tercih ettiğiniz açık rengi daha zayıf bulduğunuz bölgenizde kullanarak gölgelerin oyunu sayesinde daha uzun ve ince bir görünüm elde etmeniz mümkündür.

 

Tonsürton Risksizdir!

Farklı tonlarda renkleri bir araya getirerek kıyafet kombinasyonları oluşturmak bazen istenen görsel zenginliğin sağlanması adına yeterli olmayabilir. Ancak tonsürton yöntemiyle seçilen kıyafetler tutması kolay olan kıyafet kombinasyonları oluşturmanıza ve bu yönle etkileyici bir görünüme sahip olmanıza olanak sağlamaktadır.

Sonbaharın sıcak renklerine kombinlerinizde yer vermek sizi hem doğal gösterecek hem de son bahar ruhuna uygun oluşunuzla bütün gözleri kendinizde toplama imkanını elde edeceksiniz.

 

Sonbaharda Çizgi ve Desenler

Çizgi ve desen seçimlerinin kışın habercisi olan sonbaharda önemi son derece büyüktür. Genellikle soğuk havalarda kalın kazaklarda görülen kalın çizgiler sonbaharda da sıklıkla tercih edilmekte ve şık bir görüntünün anahtarı olarak bilinmektedir.

Çizgiler ve desenler her zaman farklı bir görünüme sahip olmanızı ve onlar aracılığıyla çeşitli illüzyonlar meydana getirme imkanını elde etmenizi sağlamaktadır. Sonbaharda çok daha önemli bir hale gelen çizgi ve desenli kıyafetler Birelin farkıyla gardıroplarınızı zenginleştirecek ve sizi göz kamaştırıcı bir hale getirecektir.

 

Çizgi ve Desenlerin İllüzyonu 

Sonbaharın sıcak renkleri ile süslenmiş çizgi ve desenler sizi kısa ya da uzun, kilolu ya da ince göstermek gibi maharetlere ve dez avantajlara sahiptirler. Desenler büyük olduğunda kıyafetiniz sizi daha kilolu göstermektedir. Oysa dik çizgili kıyafetler, daha uzun göstermeleri ile öne çıktıkları için daha doğru tercihler olarak öne çıkmaktadırlar.

Kareli çizgiler ve küçük desenler sonbahara uyum sağlamak adına güzel tercihler haline gelmiştir. Sonbaharda kiremit rengi, kahverengi ya da haki, olive gibi renkleri kullanarak yapabileceğiniz çizgili kombinler fiziğinizi daha doğru kullanabilmenize olanak tanıyarak dikkat çekiciliğinizi artıracaktır. Birelin’in imal etmiş olduğu çizgili ve desenli ürünler modayı takip edenlerin ilgisini çekecek trendleri arasında barındırırken ceketten elbiseye, pantolondan bluza birçok kıyafet çeşidini barındırmaktadır.

 

Kürklü Montlar ve Kazayağı Pantolonlar

Kazayağı pantolonlar özellikle sonbahar mevsimlerinde kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği şık ve rahat pantolon modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Klasik pantolon modelleri ile birlikte yün karışımlı pantolon modellerinin de sonbahar mevsiminde modacıların en çok önerdiği kıyafet modelleri arasında yer aldığı herkesçe bilinmektedir.

Sonbahar modasının en çok sevilen parçalarından birisi kürklü montlardır. Hem kot ceketlerde hem de deri ceketlerde sıklıkla tercih edilen kürk detayı lüks ve şık bir görünüm katmaktadır. Birelin ürün yelpazesinde yer alan çeşitli mont modelleri şıklığınızı taçlandıracak, etkileyiciliğinizi artıracak ve çarpıcı bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.

 

İşlemeli Paltolar ve Bereler

Çarpıcı figürlerin öne çıktığı işlemeli paltolar bu dönemde birçok insanın sıklıkla tercih ettiği seçimlerden birisi. Kadınları çok daha iddialı olmaya yönelten işlemeli paltoların berelerle uyumu da son derece güzel bir görünümün anahtarı olarak karşımıza çıkmaktadır.

İşlemeli paltolar her zaman berelerle güzel bir uyum yakalar. Birelin ürün yelpazesinde yer alan farklı modellerdeki palto çeşitleri yüksek kaliteli malzemelerle imal edilmiş ve modayı takip eden kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. Son derece etkileyici bir görünüme sahip olan Brelin palto modelleri şıklığın ve iddialı bir görünümün anahtarı olarak görülmektedir.

 

 

 

 

 

Etiketler: Moda
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR