2021/2022 Modasının Renkleri

2021/2022 Modasının Renkleri

2021/2022 Modasının Renkleri Pantone tarafından “enerji verici” ve “canlandırıcı” olarak nitelendirildi ve geçen yıla kıyasla daha parlak renklerin tercih edildiği görülüyor.

2021/2022 Modasının Renkleri aydınlatıcı sarı ve parlak kırmızı gibi parlak renklerden bej ve gri gibi nötr tonlara kadar uzanır. Bu noktada diğer önemli nüanslar, parlak ve yemyeşil "çim" varyantında ve daha sade ve zarif "zeytin" gölgesinde yeşil olacaktır.

Çevremizdeki doğal ortamı yansıtan yüreklendirici bir renk paleti, yaratıcı enerjilerimize ilham veriyor ve renk uygulamasına yepyeni bir bakış açısı arzusu uyandırıyor. Pantone Renk Enstitüsü Direktörü Leatrice Eiseman, 2021/2022 Modasının Renkleri için kapris ve çekiciliğin pragmatizmle birleştiği, bizi geçmişin mirasına dair fikrimizi yeniden gözden geçirmeye ve doğa ile olan bağımızı güçlendirmeye sevk eden bir deneyim” ifadelerini kullandı.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Zeytin Dalı

Büyümeyi simgeleyen rafine ve klasik bir yeşil… Pantone'a göre Zeytin Dalı, herkese uygun ve çok yönlü yeşilin narin bir tonudur: Pantolon, etek, gömlek, kaban ve ceket gibi birçok giysinin yaratılmasına uygundur. Zeytin Dalı çok parlak değildir ve birkaç gri tonu vardır, siyahla birlikte veya sofistike kıyafetler için tam bir görünüm veya modaya uygun görünümler için baskılı giysilerle birlikte giyilebilir.

Birelin tarafından özenle tasarlanan ve Zeytin Dalı tonlarına yakın görünümü ile dikkat çeken Kürklü Kaban tasarımımızı incelemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Green Bee

Green Bee, giyen herkese ışık veren parlak bir yeşil tonudur. Yoğun, dolgun ve parlak bir renk, neşe ve iyimserlik taşıyan bir renktir. Bu renk, stil ve zarafetten ödün vermeden şenlikli ve spontane görünümler yaratmak için mükemmeldir.

Birelin’in 2022 renk modasına uygun olmakla birlikte sıra dışı etkilere sahip olan Lookbook dosyasında Green Bee renginin tonlarını görebilirsiniz. İncelemek için buraya tıklayın.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: İbiza ve Mikonos Mavisi

Ibiza mavisi, heyecan verici, dikkat çekici bir ada mavisi tonudur. Canlı İspanya adasından ilham alan bu mavi, herhangi bir kıyafete kolayca tuhaf bir dokunuş katıyor ve 2021-2022 soğuk sezonu için neredeyse tüm Pantone tonları ile karıştırılıp eşleştirilebilir.

Mikonos mavisi ise Ege Denizi'ni çağrıştıran canlı bir mavi olarak nitelendirilebilir. İbiza Mavisi'ne benzer şekilde, bu tonlar bizi Ege Denizi'nin mavi kristal sularına ve Yunan adasının bembeyaz cephelerine karşı kurulmuş çivit çatılara götürüyor. Daha derin bir mavi, ama aynı derecede canlı ve çarpıcı.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Adobe

Adobe, sıcak ve besleyici güneşte kurutulmuş bir kildir. Bu renk vücudu sıcak bir kucaklamayla saran tipik bir sonbahar nüansıdır. Adobe, turuncuya dönüşen ve nötr veya pastel renklerle ve aynı zamanda daha parlak olanlarla iyi görünen bir kahverengi tonudur.

Pişmiş toprak gibi kerpiç, en kalıcı ve başarılı trendler arasında kadifemsi ve zarif bir ton; Soğuk mevsim için mükemmel, sıcak ve rahat bir kahverengidir. 2021/2022 Modasının Renkleri arasında dikkat çekici bir ayrıntı olan Adobe rengindeki ürünlerimizi incelemek için Lookbook dosyamızı inceleyebilirsiniz.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Aydınlatıcı Sarı

Neşeli ve girişken…Bu iyimser sarı rengi, güneşli bir gün vaadini sunuyor. Nötr ve soğuk bir gri olan Ultimate Gray ile birlikte yılın seçilen rengi aydınlatıcı sarı, 2021/2022 Modasının Renkleri arasında da onaylandı.

Birelin’in “Volan Detaylı” elbise tasarımında yer verilen Illuminating Yellow tonu, aydınlatıcı sarı renginin iyi bir uygulanışı olarak dikkat çekiyor. Ürünümüzü incelemek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Fuşya

Kalabalığın arasından sıyrılan ve aynı zamanda 2021/2022 Modasının Renkleri doygun renk trendlerine kusursuz bir şekilde uyum sağlayan bir renk olan parlak ve canlı fuşya parçaların sizi baştan çıkarmasına izin verin.

Fuşya, tasarımcıların en çok sevdiği ve kullandığı renklerden biridir ve "cesareti bilen bir pembe" olarak nitelendirilir. Şüphesiz kıyafetlerinizi ilgi çekici ve benzersiz kılabilecek cesur bir renktir. Ürün portfolyomuzda yer alan “Bilekte Pantolon” ve “Volanlı Kısa Bluz” tasarımları fuşyanın kullanımı açısından iyi birer örnektir.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Ultimate Gri

Huzur içinde güven veren bu gri, insanları soğukkanlılığa davet ediyor. Ultimate Gray, Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2021 Yılının Aydınlatıcı Sarı Rengi ile birlikte en önemli iki renginden biri olarak seçildi. Pantone bu nüansı güven verici, güvenilir, sakin ve rahatlatıcı, her kıyafete sofistike ve zamansız zarafet getirebilen “ciddi bir renk” olarak tanımlıyor.

Brelin kreasyonunda yer alan “Düğme Detaylı Ceket” ürünü Pantone’un yaptığı tanıma iyi bir örnek olarak gösterilebilir. Soğukkanlı duruşuyla ciddiyete çağıran bu renk sıra dışı bir etki yaratmanızı sağlayacaktır.

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Fire Whirl

Fire Whirl, karakterli kıyafetler için mükemmel, güçlü bir etkiye sahip parlak, yoğun ve sıcak bir kırmızıdır. 2021/2022 Modasının Renkleri için mükemmel bir nüans olan bu kırmızı tonu, saran ve yoğun bir tonla mont, ceket, elbise, takım ve aksesuarlar için doğru seçim.

Fire Whril tonunun harika bir uygulaması olarak nitelendirilebilecek “Katlama Yaka Detaylı, Metal Fermuarlı Bluz” ve “Katlama Yaka Detaylı, Metal Fermuarlı Midi Elbise tasarımlarımız size canlı ve enerjik bir hava katacak!

 

2021/2022 Modasının Renkleri: Lavanta

Lavanta, sarılar, nötr bej veya kahverengi ile iyi çalışan yumuşak ve çok kadınsı bir pastel tondur. Aynı zamanda romantik bir renktir, aynı zamanda adını taşıdığı çiçek gibi zarif ve narindir.

Birelin’in eşsiz kreasyonunda yer alan Lavanta renkli tasarımların gardrobunuzda şüphesiz önemli bir yeri olacaktır. Özellikle “Baskılı Sweatshirt” tasarımımızda kullanılan lavanta detaylar bu rengin boğucu olmasını engellerken istenen yumuşak ve pastel etkiyi vermekten kaçınmıyor. 2021/2022 Modasının Renkleri içinde yer alan lavanta renkli sweatshirt ürünümüzü incelemek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

   

Etiketler: Moda
Mart 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR