İŞ KADINI KIYAFET KOMBİNLERİ

İŞ KADINI KIYAFET KOMBİNLERİ

Rutin iş kıyafet kombinleri artık koşunuza gitmiyor ve sıkıcı bulmaya başladınız ise, Birélin ürünleri ile tanışmanın ve gardırobunuzu yenilemenin vakti geldi demektir. Her mevsime ve her giyim tarzına uygun ürünler ile yapacağınız kombinler, sosyal hayatta olduğu gibi iş hayatında da gözleri üzerinizde toplamanızı sağlayacaktır.
 

Ofis giyiminde tarzı yansıtan bol seçenekler ile birbirinden şık kombinler oluştururken, üzerinizde taşıyacağınız şıklığı özgüveniniz ile pekiştirebilirsiniz. Birbirinden şık kadın etek, ceket ve pantolonları ile kalitenin yanı sıra buram buram zarafeti üzerinizde taşıyabilir, gardırobunuzu kaliteli seçenekler ile daha zengin hale getirebilirsiniz. Çalışma ortamının ağırlığına uygun kaliteli yeni trend stilleri bir arada sunan Birélin, her zevke ve ihtiyaca hitap etmeye devam ediyor.


İş Kadını Kıyafet Kombinleri Nasıl Olmalı?

Söz konusu iş ortamı olunca birçok şeye dikkat edilmesi gerektiği bir gerçektir. Gündelik hayatta kıyafetler açısından basite aldığımız veya önemsemediğimiz detaylar, iş ortamında daha fazla dikkat gerektirebilir. Sosyal hayatın rahatlığını iş hayatında bulamamaktan korkmak yerine, ofis için kadın kıyafet kombinleri seçimini doğru yaparak bu rahatlığı yakalayabilirsiniz.
 

Hafta içi günlerde koyu renkli kıyafetlerin sıkıcılığından kurtulmak istiyorsanız, aşağıda iş kadını kıyafet kombinleri tavsiyelerinde bu sıkıcılığı üzerinizden atmanızı ve daha pozitif olmanızı sağlayacak birçok kombin çeşidini bulabilirsiniz.


Blazer Ceketler ile Şıklığınızı Tamamlayın

Birélin saten cep detaylı blazer ceket, beyaz renkle muhteşem uyumu ile ofis ortamında şıklığınızı tamamlayacak önemli bir ayrıntı olarak öne çıkıyor.


Katlı yaka uzun kollu blazer ceket ise, iş kıyafetlerinin rutin sıkıcılığından kurtulmak ve daha dikkat çekici olmak isteyenlerin tercih edeceği ürünlerden biridir. Desen olarak son derece renkli ve farklı bir tasarıma sahip olan ceket için en iyi alt giyim seçeneği, yine sıradanlıktan uzak tutacak pantolon veya etekler olmalıdır. Ceketin işçilik ve kumaş detaylarının her santiminde bulunan kalite, iş ortamında rahat hareket etmenize de imkân verecek.

Ekose Birélin ceket ile harika kombinler yapmanız için özel olarak tasarlandı. Ön kısmı halka çıtçıt düğmeli ceket, bir yandan sportif bir görüntü sunarken diğer yandan iş ortamının ciddiyetini hissettirecek yapıya sahiptir. Özellikle dizüstü etekler ile iyi bir kombin oluşturabileceğiz ceketi daha sade ve tek renkli etekler ile eşleştirmeniz, şıklık yarışında her zaman bir adım daha önde olmanızı sağlayacaktır.



 



Kruvaze Kapama Ceketler  ile Detaylara Hükmedin

Kruvaze kapama ceketler, tam manasıyla her detaydan ayrı bir güzellik çıkarmak için Birélin ustalarının sihirli elleri ile tasarlandı. Tasarım açısından muhteşem bir estetik sunan ceket, sade düz renkli pantolon ve etekler ile sağladığı muhteşem detay ile göz dolduruyor. Üstelik yaka renk ayrıntısına alt giyimde yer vermeniz, sadeliğin muazzam şıklığını üzerinizde taşımanız için en ideal seçeneklerden biri olacak.









 

Simli Tek Düğmeli Ceket ile Zarafet Üzerinizde!

Antrasit renkli metal düğme kapamalı ceket, sim detayıyla iş kıyafeti kombileri arasındaki eşsiz ürünlerden biridir. Birélin müşterileri için özel tasarlanan ceket, alt giyimde yine benzer renkteki pantolonlar ile uyumuyla dikkat çekiyor.

Bunların dışında kombinlerinde ceketlere yer vermek isteyenlerin tercih edebilecekleri tundra, carmen ve nazorin ceketler, tasarımları ile farklılık yaratarak birçok kıyafet parçası ile şık kombinler oluşturmak için tasarlanmıştır.





















 

İş Kadınları İçin Etek Kombinleri

Etekler kadın giyiminin vazgeçilmez parçalarından biri olurken, iş ortamında da sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Ancak klasik ofis kıyafetlerinin dışına çıkmak istiyorsanız, Birélin fiziki ve online mağazalarında zevklerinize hitap tarzınızı yansıtacak birçok ürün bulabilirsiniz.


 

İşin Ciddiyeti ve Şıklığın Temsilcisi: Şerit Detaylı Kalem Etek

Beyaz, siyah ve siyah beyaz renklerin hâkim olduğu arkası fermuarlı şerit detaylı kalem ceket, her şeye rağmen ofis kıyafetlerinin klasikliğini şıklıkla bütünleştirmek isteyenlerin tercihler arasında bulunuyor. Siyahın ağırlığını beyaz çizgilerle hafifleten eteğin üst giyimde takım şeklinde eşleşmesi, klasikliği şıklığa dönüştürüyor.

 

Gömlekler ve Bluzlar ile Eşsiz Uyum: Zincir Şerit Detaylı Etek

Krem-siyah veya siyah-krem eşleşmesinin en güzel örneklerinden biri olan Birélin zincir şerit detaylı etek, sportif açık renkli gömlekler ile şıklığın tepeden tırnağa hissedilmesini sağlıyor.




 



Şıklığın Detaylar ile Buluşması: Saten Etekler

Pile detaylı dizaltı saten etekler, özellikle doğru gömlek seçimleri ile en iyi iş kadını kombinleri arasında yer alabilecek kapasiteye sahip ürünlerden biridir. Dar veya normal kesim gömlekler ile bütünleştiğinde şık bir görüntü sunan eteğin taba ve pembe renkleri, işin negatif yanlarını üzerinizden atmanızı sağlayacak. Farklı kombin seçenekleri için Birélin ürünleri arasında yer alan kemerli etek, drape etek veya beli lastikli saten etekler gibi şık ürünleri de tercih edebilirsiniz.













 


Pantolon ve Gömlek Uyumunu Yakalayın

İş kadını elbise kombinleri arasında sorunsuzca eşleştirmeler yapabileceğiniz Birélin pantolon ve gömlekleri, şık bir tarza sahip olmanın yanı sıra iş ortamında rahat olmanızı da sağlayacak özelliklerle donatıldı. Yüksek kumaş ve işçilik kalitesi ile beğeninize sunulan birçok ürün, doğru renk seçeneği yapılması halinde kendinize olan özgüveni artırmanıza ve işin stresini bu özgüven ile ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak.


 

 

 

 

Etiketler: Moda
Temmuz 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR