2020 - KAZAYAĞI MODASI

2020 - KAZAYAĞI MODASI

 

  

 

60’lardan gelen esintinin modern bir yansıması

1960’lardan beri süregelen keskin kontrastlı kazayağı tasarımlar etkisini hiç kaybetmeden günümüze kadar gelmeyi başardı. Her döneme hitap edebilen ve farklı tasarımlarla kombinlenebilen yapısı onu güçlü kılıyor.

Tabii ki kazayağı desenli tasarımlar da modayla birlikte değişim gösteriyor ve trende adapte oluyor. Kombinlendiği tamamlayıcı parçaların veya tasarımın renkleri, kesimi gibi konular değişim gösteriyor. Yeni sezonun kazayağı desenli tasarımları önceki senelere göre daha rahat ve akışkan kesimlerden, oversize tasarımlardan oluşuyor.

 

Aksesuarların gücü

Kombinlerinizdeki tamamlayıcılar kazayağı desenli parçaların kontrastını kırmaya yetmiyorsa ve siz de renklerle kombinlerinizi zenginleştirmeyi seviyorsanız, renkli büyük tokalar gibi aksesuarların gücünden faydalanabilirsiniz.

 

 

İş dünyasının modasına kontrastlı dokunuşlar

Sahip olduğu retro havasından dolayı kombinlenmesi zor gibi gelse de akıllıca birkaç seçim ve şık dokunuşla göz alıcı kombinler yakalamak mümkün. Örneğin; önemli bir toplantınız var ve ilgi spotlarının altında istiyorsunuz… Sonbahar renklerindeki parçalar, turuncu tonlara sahip bluzlar ve salaş botlar eşsiz birer tamamlayıcı olacaktır.

 

 

 

Klasik ruhlu sportif görünüş

Kazayağı deseni günlük hayatınıza adapte etmek ve daha spor bir görünüşe sahip olmak da mümkün. Bisiklet yakalı oversize parçalar, son yılların favori parçalarından olan yağmurluk kumaşına sahip tasarımlar ve kalın tabanlı spor ayakkabılarla istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz. Hatta farklı renge veya tasarıma sahip başka bir kazayağı desenli parça ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz. İşte, tüm gözler size döndü bile!

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Moda
Ekim 31, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR