GEOMETRİK DESENLİ ELBİSELER

GEOMETRİK DESENLİ ELBİSELER

Kendi tarzını oluşturmak isteyenler için ayrı tasarımlar ile üretilen geometrik desenli elbiseler, farklı birçok kombin ile de harika uyum sağlayarak şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı olacak özellikler taşır.

Kadınların rutin giyimleri arasında yer alan geometrik desenli elbise modelleri, farklı giyim tarzları ile de oldukça uyumlu olması nedeniyle de tercih ediliyor. Renk ve tasarımları ile her mevsim şıklık sunan modeller arasında geniş kesim ürünler ise, büyük beden geometrik desenli elbise arayanların imdadına yetişiyor.

 

Değişik renk ve tasarımları ile farklı tarz ve bedenlerin beğenisine sunulan modelleri, dört mevsim üzerinizde taşımanın vereceği özgüven ile kendinizi çok daha şık hissedeceksiniz.

 

Her Zaman Dikkat Çekici ve Zarif

 

 

Her dönem için ayrı bir trend olan geometrik desenli elbise modelleri ile bulunduğunuz ortamın en şık bayanları arasında yerinizi alabilirsiniz. Farklı sezonlara uygun imal edilen ürünler ile birçok kombin yaparak zarafetinizi bir adım daha öne taşıyabilirsiniz.

 

Geometrik desenli elbiseler, her mevsim için kurtarınız olmakla kalmaz. Dikkat çekici tarzları sayesinde fark edilmenizi sağlarken zarif duruşu ile de sizi en güzel şekilde yansıtır. Çünkü bu amaçlıyoruz!

 

 

 

Hem Evde Hem Ofiste Rahat Edin

 

 

Kışlık modellerde dâhil olmak üzere her mevsim için üretilen ürünler, kesim kalitesi ile hareket edebilme kabiliyetini kısıtlamadan rahat kullanım imkânı sunuyor.

Pandemi döneminde evden çalışanların da kendini mutlu hissetmesini sağlayacak olan modellerimiz ile evinizde ofis şıklığını yaşarken, ev rahatlığında da ödün vermeyeceksiniz.

 

Beden yapınıza uygun modellerden yana tercih yaptığınızda, şıklığı en iyi seviyede temsil etmenin yanı sıra çok daha rahat hareket edebilme imkânına sahip olabilirsiniz. Elbise dikiş çizgilerinin ustaca gizlenmesi sayesinde, vücudunuzda kaşıntı ve sonrasında tahrişe neden olabilecek sorunlara da maruz kalmadan rahatlığınızı maksimuma çıkarır.

Standart beden ölçülerinin dışında büyük beden modelleri ile de sizi standartların dışına çıkaracak geometrik desenli elbiseler, büyük bedenler için de maksimum şıklıkta tasarlanmaktadır. Gardırobunuzda yer vereceğiniz elbiseleri ister özel günlerde ve isterseniz gündelik hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. İş hayatında da rahat ve şık bir kullanım için fazlasıyla iyi bir seçenek olan geometrik desenli parçalar, her ortamda şıklık yarışında bir adım önde olmanızı sağlayacaktır.

 

 

Tarzını En Doğru Şekilde Yansıtıyoruz

 

 

Geometrik desenli kombinler ile rahatlığın yanı sıra tarzınıza uygun bir şıklık yakalamak oldukça kolay. Bulunduğunuz ortamda zarafet ve asilliğin temsilcisi olmak istiyorsanız, doğru kombinler yapmaya mutlaka önem vermeniz gerekir. Giyinmek için giyinmek yerine şıklığınızı sergileyerek daha güzeli olmak adına giyinmek, ancak doğru kombinler ile mümkündür. Tasarımlarımızda ise size bu rahatlığı ve çeşitliliği sağlıyor, sizi en doğru yansıtacak detayları tek tek işliyoruz.

 

Geometrik desenli kombinler oluşturmanızda trend ürünlerle uyumu yakalayacak tasarımlarımız sizlere kolaylık sağlayacaktır. Renk seçimlerinden kesimine kadar her detaylarını düşündüğümüz elbiseler ile birçok aksesuarı ve gardırobunuzdaki diğer parçaları da kullanabilirsiniz.

 

Tesettür giyinenler için de güzel bir alternatif olan geometrik desenli elbiseler, eşarplar ile rahatlıkla kombilenebilir. Ayrıca kesimlerimizin çoğunun rahat olması sayesinde de tesettür giyimi tercih edenler tarafından tercih edilmekteyiz.

 

 

Bunlara Dikkat!

 

Geometrik desenli elbiseleri, aksesuarlar ile kombinleme yaparken aşırı büyük veya kaba aksesuarlardan kaçınmak gerekir. Ancak kolye detayı, bunun biraz daha dışında tutulabilir. İnce zincirli büyük formda bir kolye, geometrik desenli elbiseler ile daha şık bir kombin oluşturmanızı sağlayacaktır.

 

Geometrik desenli tunikler kullanacaksanız, koyu renkli tuniklerin altında krem veya beyaz pantolon tercihinde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda ayakkabınızın da pantolon için uyumlu olmasına dikkat ederken, çanta tercihinizi ise krem veya pembe olarak seçmenizde yarar vardır.

 

 

 

İri Desenleri Natürel Parçalar İle Sadeleştirin

 

Canlı ve iri desenli geometrik şekillere sahip elbiseleri kombin yaparken, natürel parçalara yer vererek elbisenin ağırlığını biraz daha sadeleştirerek hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 

Çok canlı kırmızı, turuncu ve sarı gibi renkleri, nude eşleşmeler ile daha sade bir havaya büründürebilirsiniz. Enerji veren renk ve tasarıma sahip canlı elbiseler için ten rengine yakın olacak krem ve bej gibi parçalar tercih edebilirsiniz. Yine benzer renklerde ayakkabı ve çanta seçimi yapabilir, kol saati detayında ise siyaha yer verebilirsiniz.

 

Daha genç görünmek veya yaşınıza uygun bir kombin tercihi yapmak için, farklı renkteki aynı desenleri kombinleme tercihinde bulunabilirsiniz. Aynı desenlerin kombinlenmesi genellikle doğru bulunmayıp ustalık gerektirse de, farklı renkleri bir araya getirerek benzer ancak çizgi detaylarının yer aldığı ürünleri bir arada kombinleyebilirsiniz.

 

Geometrik Desenli Elbise Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

 

 

Satın alacağınız ürünler farklı kombinler yapmaya oldukça elverişli olsalar da bazı hususları da dikkate almak, daha fazla yarar sağlayacaktır. 

 

Elbise seçimi yaparken mutlaka genel tarzınız ile uyumlu renk ve tasarım seçenekleri dikkate alınmalı, ürün kesim kalitesi ile birlikte tarzınıza dikkat etmeniz gerekir. Bu sayede alacağınız ürünü birçok farklı parça ile rahatlıkla kombin yaparak, tarzınızı en iyi şekilde gösterebilir ve kendi tarzınızı oluşturmak için avantajlı olabilirsiniz.

 

Ürünün kullanışlı yapıda olması ve her anlamda kaliteyi sunması, yine dikkate alınması gereken şeylerden biridir. Kıyafetin hafif esnek yapıda olması, basit bedensel değişiklikler sonrasında da sorunsuz bir kullanım sağlar. Ayrıca elbisenin zevklerinize uygun şekilde tasarlanmış olması, ekstra masraflar yapmadan tarzınıza uygun bir şıklık sunacaktır.

 

Birelin Şıklığını Her Detayda Hissedin

Birelin, sizin için her detayı düşünerek şık tasarımlar ortaya çıkarmaktadır. Sadece modayı takip etmenizi değil, size yakışanı kaliteden ödün vermeden sunmaktadır. Ev ve ofis şıklığını sağlayan ince detaylar, el işçiliği ile sizin rahatınızı da düşünerek işlenir. Size ise sadece şıklığınızı yansıtmanız kalır.

 

 

 

 

 

  

 

Etiketler: Moda
Ocak 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR