ETEK KOMBİNLERİ

ETEK KOMBİNLERİ

Ayrıca farklı tasarımlara sahip etek modelleri ile de sıradanlığın ötesine geçerek kendi tarzınızı oluşturmanız mümkün olmaktadır.

Etek kombinleri, günlük yaşantımızda farklı ortamlar için uyumlu bir giyim tarzıdır. İş ortamında, özel davetlerde, gündelik yaşantıda sıklıkla tercih edilebilir. Hatta çoğu zaman kararsız kalındığında kadınların bir numaralı kurtarıcısı olabilmektedir. Bu nedenle kadınların gardırobunda çeşitli modellerde eteklerin olması, çeşitli bir giyim tarzı sağlarken aynı zamanda da rahatlatıcı da olmaktadır.


Kalem Etekler ile Kombinler

Kalem etekler, etek kombinleri yapılırken sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. Kadınlar tarafından özellikle resmi ortamlarda tercih edilen bu modeller; düğün, davet ve iş hayatında kullanılmaktadır. Kalem etekler; gömlek, bluz gibi ürünlerle kombin oluşturabilmektedir. Ayrıca ceket alternatifi de kesinlikle kalem eteklerin ayrılmaz parçası gibidir.

Kalem etek, özellikle iş ortamında kullanılacaksa çok farklı tasarımlardan ve çarpıcı renklerden kaçınılmalıdır. Bunun yerine siyah ve lacivert gibi mat renkler tercih edilerek daha düz modeller kullanılabilir. Kesiminden kaynaklı olarak hareketi kısıtlayan bir yapısı da bulunduğundan bu durum göz önüne alınarak tercih edilmesi gün içindeki konforunuzu etkileyecektir. 

 

Pileli Etekler ile Harika Kombinler

Pileli etek kombinleri, özellikle rahat giyinmeyi tercih eden kadınların bir numaralı tercihidir. Yaz mevsiminde oldukça konforlu bir giyim tarzı olan bu kombinler ile eğlenceli kombinler de oluşturmak mümkündür. Spor bir giyim tarzına sahip kişiler tarafından da tercih edilmektedir ve spor kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebilmektedir. Farklı tasarımlara sahip modellerin oldukça fazla olduğu bu modeller ile kendinize harika tarzlar oluşturabilirsiniz.

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar tarafından da ilgi gören pileli etek kombinleri, oldukça şık bir görünüme sahiptir. Tesettür giyime has olan aksesuar ve kıyafetlerle de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.














 


Deri Etekler ile Sınırları Zorlayın


Deri etekler, farklı tarzları tercih eden kadınlar tarafından tercih edilen modeller olsa da günümüzde artık bütün kadınların ilgisini çekmektedir. Deri etekler, her boy ve kesimde tercih edilebilmektedir. Bluz, kazak ve farklı triko ürünlerle kombin yapılabilen deri etekler, daha sınırı zorlayıcı ürünlerle de tercih edilebilir. Her mevsim için uyumlu olması sayesinde de gardırobunuzda en azından bir tane bulunması sizin bazen sınırlarınızı zorlamanıza teşvik edici olacaktır.

Deri etek kombinleri, Birelin tasarımları ile daha çarpıcı hale gelmektedir. Birelin deri etekleri, oldukça şık ve farklı tarzlarda olduğundan sizin daha çarpıcı bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kullanılan deri kalitesi ve işçiliği de kıyafetinizin şık görünmesine katkı sağlayacaktır.





Mini Değil Midi Etekler 

Midi etek modelleri, birçok ortam için uyumlu bir modeldir. Farklı kesim ve tarzlarda eteklerin, boyunun dizleri kapatacak şekilde olması midi boy olarak adlandırılır. Özet olarak eteğin kumaşına ve tarzına göre değil boyuna göre bir isimlendirmedir. Bu sebeple pileli, deri ve kalem etek kombinleri için söylenen her şey burada da geçerlidir.

Midi boy etek kombinleri, özellikle iş ortamı için sıklıkla tercih edilmektedir. Mini boy eteklerin kullanılmasının tavsiye edilmediği iş ortamlarında midi boy etekler büyük ilgi görmektedir. Bu sebeple gardırobunda yer alacak olan midi etekler ile hem iş ortamınızda hem de gündelik yaşantınızda oldukça farklı kombinler üretebilirsiniz. Kazak, t-shirt, bluz, ceket gibi birçok farklı kıyafetle kombin yapmak mümkündür. Ayrıca çorap tercihiniz de midi etek modelleri için önemli olacaktır. Kombin yaparken Birelin midi etek modelleri de farklı tasarımları ile kendinize has kombinler oluşturmanızda yardımcı olacaktır.

 

 


Bu Sefer Mini Etekler !


Cesur kadınlar tarafından tercih edilen mini etekler, oldukça şık bir giyim tarzıdır. Farklı ürün çeşitleriyle uyumlu olan farklı mini boy etek çeşitleri bulunmaktadır. Kadife, deri, pileli ve diğer tüm etek modellerinin mini boy olması mümkündür. Bu sebeple kendi stilinizi oluşturmanız için tercih edebileceğiniz bir etek modelidir.

Mini etek tercihi, spor giyim için de oldukça uygun olmaktadır. Kot ceketler ve gömlekler ile de tercih edilebilen mini etekler, ortamınıza uygun olarak değerlendirilebilir. Mini etek tercihi yapan kadınlar için ayakkabı ve çorap da oldukça önemlidir. Etek boyunun kısa olması sebebiyle ayakkabı ve çorap tercihi de baskın role geçmektedir. Özellikle mini etek tercihi klasik bir giyim ile yapıldığında ayakkabı tercihini topukludan yana kullanmak önemlidir.




Uzun Etek Kombinleri

Uzun etekkombinleri, tesettür ve açık giyim için kullanıma uygundur. Etek boyunun uzun olması sebebiyle oldukça rahat bir kullanım da sunmaktadır. Bu sebeple rahat giyim tarzını benimseyen kadınların vazgeçilmez kıyafetleri arasındadır.

Uzun etek modelleri, farklı tarz ve renkler de olabilmektedir. Etek boyunun uzun olması, tasarım yönünden daha da zenginlik sağlamaktadır. Birelin olarak farklı desen ve tasarımlara sahip uzun etek modellerimiz, kadınlar tarafından oldukça yoğun bir ilgi görmektedir. Sıradan tasarımlardan uzak durmak isteyen kadınlar için hem ofis hem de gündelik yaşantıda kullanılabilecek etek modelleri sunulmaktadır.

Uzun etek modelleri, kalın bacaklara sahip kadınlar tarafında da tercih edilir. Eğer siz de kalın bacaklara sahip iseniz koyu renklerdeki uzun etek modellerimizi değerlendirebilirsiniz.



Birelin İle Tarzınızı Oluşturun

Birelin, kendi stilini oluşturmak isteyen her kadının ilgisini çekecek ürünler sunmaktadır. Tasarımları ile farkındalık oluşturan Birelin kıyafetleri, kullanılan kumaş ve işçiliği ile de kaliteyi hissettirmektedir. Rahat bir giyimi de önemseyen markamız, her ürünü için şık ve rahat olmasına özen göstermektedir. Kombinlerinizin bir numaralı tercihi olmamız için her geçen gün daha çok çalışıyoruz.


 

 

 

Etiketler: Moda
Temmuz 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR