BOL PANTOLON KOMBİNLERİ

BOL PANTOLON KOMBİNLERİ

Her Ortamda Daha Şık ve Rahat: Bol Pantolon Kombinleri

 

Yapacağınız doğru kombinlerle iş ve sosyal hayatınızda şık olmanın yanı sıra, rahat hareket edebilme şansına da sahip olursunuz. Bol pantolon modelleri hareket kabiliyetinizi artırarak iş hayatınızda verimliliğinize olumlu katkı sunarken, gündelik hayatınızda da kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar. Aynı zamanda şıklığınızla dikkat çekmeniz, kendinize olan özgüvenin artmasını sağlayacaktır.

Birélin olarak modası hiç geçmeyecek tasarım ve renk kombinlerini Fransız ve İtalyan modası ile harmanlayarak, geçmişteki ikonik çizgileri yeni stil çizgilerle birleştiriyoruz. Stil oyununda yeniden yükselişe geçen bol pantolonlar, ofis stilinin yanı sıra sokak stilini de üzerinizde taşımanızı sağlayacak. Birçok kadının gardırobunu süsleyen modeller, gömlek ve ceketlerle kombin olacakları gibi spor kıyafetlerle de rahatlıkla eşleştirilerek kullanılabilir.

Ortama göre diğer parçalarla yapılacak doğru eşleştirme, sizin kendi tarzınızı yaratmanıza da imkân tanıyacak ve kendinize has bir stil ile özgüveninizi pekiştirecektir. Kadın kıyafet modelleri arasında kullanım ve şıklık bakımından en risksiz parçalardan biri olan bol pantolonlar, çekici şıklık sağlayan görüntüsü ile de ortamların gözdesi olmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Nötr Tonlu Bol Pantolonlar İçin Kombin Önerileri

Pantolon tercihinizi nötr tonlardan yana yapmışsanız, üst parçanın mutlaka çarpıcı bir renge sahip olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bunun için ilk tercihleriniz arasında, çiçek desenli veya Nova gömlek modelleri yer alabilir. Nötr renkleri kombin etmek için üst parçanın mümkün olduğunca canlı olmasına önem verilmeli, aynı zamanda ayakkabı detayına da ayrıca dikkat edilmelidir.

 

Çizgili Geniş Paça Pantolon Kombin Önerileri

Çizgili geniş paça pantolonlar için doğru seçenek, kısa ceket ile yapılan kombinler olmalıdır. Sportif ve klasik görüntüyü bir arada sunacak olan bu kombin, farklı detaylar ile çok daha şık bir hale gelebilir. Özellikle ana kombinin rengine zıt olabilecek gömlek ve bluz gibi iç giyim detayları, zarafet kokan bir kombin oluşturmanıza yardımcı olur.

 

 

Kısa Paça Bol Pantolon Kombin Önerileri

Kısa paçalı bol pantolonları kombin ederken, üst parçanın daha net desen ve kesime sahip olmasına özen gösterilmelidir. Kısa paça pantolonlar kombin edilirken yapılan en büyük hata, aşırı salaş ve bol üst kıyafet tercihinde bulunmaktır. Üst parçanın pantolonun tam tersi olarak biraz daha derli toplu bir görüntü vermesi, şık bir kombin için önemli bir ayrıntıdır.

 

 

Bol Ekose Kumaş Pantolon Kombinleri

Ekose pantolonlar, kombin hazırlarken risk alınması en zor ürünlerdir. Bunun için bu tip pantolonlarda en iyi tercih, ekose veya benzeri ceket kombinleri ve kombinin ağırlığını taşıyacak iç giyim parçalarıdır. Aksesuar detayında tercih, mutlaka sadelikten yana olmalıdır.

 

Tunik ve Bol Pantolon Uyumu Önemlidir

Üst parça olarak tunik tercihinde bulunmanız halinde, tunik ve pantolonun renk ve desen uyumunun birbirine yakın olmasına önem vermeniz gerekir. Desen ve renk uyumunun sağlanması gereken bu iki parçanın yanı sıra, ayakkabıda da yine yakın tonlar tercih edilerek bir bütünlük sağlanmalıdır.

Tunik ve pantolon kombinleri, basit hatalarda bile uyumun bozulabileceği riskli kombinlerdir. Birélin kadın bol pantolon modelleri, farklı tunik tasarımları ile harika bir uyum sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmaktadır. Tunik giyim tarzından vazgeçemeyenler için harika kombinler yapılabilecek birçok ürün, pantolon kategorisinde zevklerinize hitap ediyor.

 

Şalvar Tipli Bol Pantolon Kombinleri

Üst kesimi bol ve paça kesimleri dar olan şalvar tipli bol pantolon kombinleri yaparken, üst parça tercihinizi sportif fırfır detaylı gömleklerden yana yapabilirsiniz. Özellikle tek renk detayının hakim olması halinde ayrı bir şıklık sunacak olan bu kombin, sosyal ve iş ortamları için ortak kullanılabilir harika bir seçenektir. Şık olmasının yanı sıra harika bir rahatlık sağlayan kombin, Birélin kumaş ve kesim kalitesi ile göz alıcı şıklığınızı bir adım daha öne taşıyacaktır.

 

Bol Pantolon Kombinlerinde Renk Uyumu Nasıl Olmalı?

Kombin yaparken parçaların kesim ve tasarımlarının uyum içerisinde olmasının önemli olduğu kadar, renk uyumunun da muazzam ölçüde sağlanması gerekir. Özellikle biraz daha rutinlerin dışında kalan çok bol pantolon modelleri için renk uyumu, daha fazla önem taşımaktadır. Kıyafet parçalarının desen ve kesimleri de dikkate alınarak, renk uyumunda şunlara dikkat edebilirsiniz;

 

Kombininizde çağla yeşili ağırlıklı olarak kullanılacaksa, krem ve açık kahve tonlar ile daha iyi bir kombin ortaya çıkarılabilir. Çağla yeşili bir pantolonun üzerinde krem rengi şifon bir gömlek, vücut yapınızı da dikkate alarak tercih ettiğinizde şık bir görüntü sağlayabilir. Bunun yanı sıra, pudra pembemsi renk seçenekleri de alternatifleriniz arasında olabilir.

 

Kahve ve gri ton pantolonlarda en iyi seçim, bordo ve mavi tonlardaki bluz ve gömlekler olacaktır. Birélin rahat kesim bayan gömlekleri arasında özellikle fırfır detaylı açık mavi ve bordo tonlarındaki gömlekler, bu tonlar için muhteşem bir eşleşme olabilir.

 

Kombinizde pantolon veya üst parçada turuncu tonlarına yer vermek istiyorsanız, diğer parçanın koyu renk olmasına dikkat etmelisiniz. Böylelikle canlı bir renk üzerinde keskin bir geçiş yaparak, dikkat çekici görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

Bol pantolon kombinleri yaparken renk seçiminde, saç şekliniz ve renginin de önemli bir detay olacağını unutmamak gerekir. En şık kadın bol pantolon modelleri, Birélin pantolon kategorisinde online mağazaya özel indirimli fiyatlarla zevklerinize hitap ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Moda
Haziran 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR