2020 BİTERKEN ÇOK “RAHAT” ŞIK OLABİLİRSİNİZ.

2020 BİTERKEN ÇOK “RAHAT” ŞIK OLABİLİRSİNİZ.

Evde hissettirecek kadar rahat, tarzını yansıtacak kadar şık

 

2020’nin son çeyreğine girerken ev stilinin vazgeçilmez rahatlığı, sokağın modasına göz kırpıyor. Pandeminin etkisiyle evde geçirdiğimiz zamanın artması, hayatımızın her alanı gibi giyim tarzımızı da etkisi altına alıyor. Artık sokağa adım atarken rahat hissetmek şık olmak kadar önemli hale geliyor. Ev stilinin ikonik parçalarına yapılan ufak dokunuşlarla rahatlık, şıklıkla birleşiyor.

 

Bol ve akışkan kıyafetler sokak modasına hükmediyor

 

Bir süredir en güzel kombinlerimizin ayrılmaz parçası olan oversize tasarımlar, gardıroplarımızdaki yerini koruyacak gibi görünüyor. Vücut hatları, bol ve akışkan kumaşlar arasına saklanıyor çünkü vücut hatlarını belli eden tasarımlar bu trend içinde kendine pek de yer bulamıyor. Dar kesimler yerine rahat kesim ceketler, pantolonlar ve kargo pantolonlar, siz hareket ettikçe adeta sizinle dans ediyor.


 

 

 

Canlı renklerden gelen enerji ofislere ışık saçıyor

 

Pandemi dönemi boyunca moralimizi her zamandan daha fazla yüksek tutmak için uğraşırken aklımızda da bir soru beliriyor: Home office çalışırken nasıl giyinmeli? İlk başlarda bunu konforlu giyinerek, canlı renkleri tercih ederek yapıyorduk. Bu süreçte ev-ofis kavramları iç içe geçti ve geçmeye devam ediyor. Yani kurallar aynen geçerliliğini koruyor; ister işte ister evde, rahat ve renkli bir stil!

 

 

Geometrinin stile dokunuşu

 

Yılın son aylarında elbise ve kombinlerin geometriden de ilham aldığını görüyoruz. Üçgenler, daireler, doğrular, kazayağı desenler ve diğer geometrik formlarla bezeli elbiseler gardıroplarda yerini alırken aynı desenlerle bezeli parçalar da kombinleri taçlandırıyor.

 

 

 

Her katta ayrı bir tarz, ayrı bir şıklık...

 

Ofis kıyafetleriniz arasına spor kıyafetlerin de gireceğini hiç düşünmüş müydünüz? Artık başlayabilirsiniz çünkü bu dönemin göze çarpan bir başka trendi ise; kat kat giyinmek... ceketler, yelekler, pantolonlar, paltolar ile oluşturulmuş şık kombinler oluşturmak mümkün hale geliyor. Üstelik kurumsal hayatla özdeşleşmiş kombinlerin arasında yer alan sportif dokunuşlar bu trendi daha da göz alıcı hale getiriyor.

 

 

Birelin imzasıyla şıklığı ofisinize taşıyın.


Birelin, yeni koleksiyonuyla iş kadınları için evin rahatlığını ofisin şıklığıyla birleştiriyor. Evde veya ofiste çalışırken konforunuzdan taviz vermeyin ve kendinizi renklerin gücüne teslim edin.

 

Etiketler: Moda
Ekim 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR