2020/2021 KIŞ TRENDLERİ

2020/2021 KIŞ TRENDLERİ

Kadın Giyiminde 2020/2021 Kış Trendleri

 

Birélin dünya modasına yön veren Milano ve Paris çizgilerini kendine has üslubuyla yorumlayarak, farklı beden seçenekleri ile şıklığın altına imza atıyor. 2020/2021 bayan kış trendleri arasında üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceğiniz moda detaylarını kombin yaparken göstereceğiniz dikkat sayesinde, içinizi ısıtacak bir zarafetin sahibi olmak hiçte zor değil.

 

Kırmızı ile Siyahın Büyüsü

 

Kırmızı siyahın her ortamdaki mükemmel uyumu, modanın dışında yüzyıllardır farklı alanlarda da dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle kırmızı renkli Adore kaban ile siyah fermuar ve cep detayları, alt ve kaban altı giyimin doğru seçilmesi halinde bambaşka bir güzellik sunuyor. Kırmızı Adore kaban altına siyah veya koyu krem renklerin ağırlıklı olduğu bir pantolon ya da etek, iyi bir kombin sağlayacaktır.

Neige kaban modellerinde ise siyah rengin büyüsüne kapılmak isterseniz, kol detayındaki şıklığı da dikkate alarak alt giyimde açık tonların hakim olduğu farklı detaylara sahip bir pantolon kullanabilirsiniz. Uzun çizmeler veya botların yanı sıra şık leopar desenli bir çanta, kombin yapmak isteyenler için 2020/2021 kış trendleri arasında yer alıyor. Ki kırmızı tonlar, her sezonun trendleri arasında kendilerine yer bulmaya devam ediyor.

 

 

Risksiz Renkleri Doğru Tasarımlar İle Deneyin

 

Klasik giyimde risksiz renkler olarak da adlandırılan kum, yeşil, gri ve kırık beyaz tonlar, doğru bir kombin yapılması halinde modası geçmeyen trendler arasında yer alıyor. Bu renklere sahip kıyafetler tercih ederken doğru parçaları da üzerinde taşıdığınıza emin olmanız halinde, fazlasıyla şık bir görüntüye sahip olmak hiçte zor değil.

Alt veya üst giyimde tercih edeceğiniz bu renklerde diğer parçaları bir tık daha koyu olarak tercih etmeniz, sağlıklı bir kombin için yeterli olacaktır. 2020/2021 kış trendleri arasında risksiz renkler ağırlıkta iken, mevsime ve seçeceğiniz renge uygun tonlara yakın diğer parçalar ile şıklığınızı taçlandırabilirsiniz.

İtalyan Düşeş uzun bomber bu renkler için iyi bir örnek olurken, bu tarz kıyafetlerde alt kısma pantolon ve farklı etek çeşitlerini rahatlıkla eşleştirebilirsiniz.

 

 

 

Yeni Trend Kemerli Ceketler

 

Son yılların popüler kış trendleri arasında yer alan kemerli ceketler, yeni sezonlar için de yükselişini sürdürmeyi devam ettiriyor. Birélin kalitesiyle üretilen Kana ve Kruvaze kapamalı kalın kemerli bayan ceket modelleri, farklı giyim tarzları ile sağladıkları mükemmel uyum ile dikkat çekiyor.  Kombininize uygun doğru renklerden yola çıkmanız halinde, bu parçalar ile sadece vücudunuzu değil şıklığı ile içinizi de ısıtacak.

Kemer detayını aradan çıkardığınızda ise, özellikle tüvit ve klasik uzun bayan ceket modelleri yine trendin tamamlayıcı olabilecek ürünler arasında yer alıyorlar.

 


Kısa Mont Sevenler İçin Uygun Kombinler

 

Birélin bayan sonbahar ve kış giyiminde, kısa mont severler için de birbirinden şık ve kaliteli seçenekler bulunuyor. Önü fermuar detaylı kısa montlar, farklı renkleri ile 2020/2021 kış trendleri arasında yer alıyor.

Özellikle Milano moda haftalarında sıklıkla tanıtılan trend, pantolon veya etekler ile kombinlendiğinde harika bir çizgi yakalanmış oluyor. Krem ve pastel ton tercihlerinizde etek veya pantolon kısmında daha canlı renklerden yana tercih yapmanız, şıklığınızı bir adım daha öne taşıyacaktı.

Kısa mont giymekten hoşlanıyor ve alt giyim için dizüstü eteklerden yana tercih yapıyorsanız, mutlaka hakiki veya yapay deri uzun çizmeler ile bu şıklığı taçlandırabilirsiniz. Kombin edeceğiniz eteğin parlak renkli olması, ceketin rengiyle aynı veya yakın tonlardaki uzun bir çizme ile efsaneye dönüşecektir. Sadelikten hoşlanıyorsanız siyah beyaz çizgilerin hakim olduğu kısa mont ve altta siyah kumaş pantolon ile kış trendinden ayrılmadan kombininizi oluşturabilirsiniz.

 

Kapüşonlu Trenchcoat Trendler Arasında

 

Kapüşonlu trenchcoat modeller, son yılların kış modasında vazgeçilmez parçalardan biri olarak biliniyor. Özellikle pileli kol detaylı ürünler ve kemik düğmeler ile ayrı bir tarz yaratan ürünlerde, düşük omuzlar ve kelebek yakalar tarzın öne çıkmasını sağlayan diğer detaylar olarak yer alıyor.

 

Aksesuar ve Botlar Trendin Vazgeçilmezleri

 

Birélin 2020/2021 kış trendleri arasında farklı çizgilerle birçok ürünü zevkinize sunarken, sonbahar kış sezonunun vazgeçilmezleri olan bot ve aksesuarlar da tarzınızın bir parçası olmalıdır.

Özellikle dizüstü etek tercihinde bulunuyorsanız, mutlaka uzun bot ve çizmeleri tarzınızın bir parçası yapmanız gerekir. Pantolon ve uzun etek tercihlerinizde ise kısa botlar, şıklığınızın tamamlayıcısı olmak için tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Çanta ve bot renk uyumu trendin önemsenmesi gereken ayrıntıları arasında yer alırken, kıyafetinize uygun kolye, küpe ve saat seçenekleri de diğer tamamlayıcı unsurlar olarak bu kışın seçenekleri arasında yer almaktadır.

 

Keskin Renk Geçişlerinden Sakının

 

Kırmızı ve siyahın birbiriyle kombini dışında yapılacak kombinlerde, keskin renk geçişlerinden kaçınmanız gerekir. Birélin ürünleri ile yapacağınız kombinlerde renk geçişinin en yumuşak şekilde sağlanması için tasarım çizgilerine dokunuş yapılıyor. Ancak renk seçeneklerinde görsellerin fazlaca dışına çıkmak istiyorsanız, doğru bir seçim yapmanız daha fazla önem kazanıyor.

Özellikle tek renk ağırlıklı ürünler kullanırken yapacağınız yumuşak geçişler, göz alıcı bir şıklığa kolaylıkla sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Birélin olarak online mağazamıza özel gerçek fiyatlar üzerinden yapılan indirim fırsatlarından yararlanarak, kalite ve şıklığa hemen sahip olabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Moda
Nisan 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR